Author: | Category: Prevozništvo |

Pred letom dni je IT-storitveno podjetje TIMOCOM objavilo nove uradne številke uporabnikov in strank borze tovora ter njihovih ostalih platform. Novica je bila zelo pozitivna, saj se je dolga leta uradno govorilo o 300.000 ponudbah tovora in tovornih vozil dnevno – dandanes pa jih imajo že 450.000.

Iz tega razloga je podjetje TIMOCOM letos na sejmu Logotrans v Celju podelilo priznanje podjetju cargo-partner d.o.o., ki je zaradi največjega števila objavljenih ponudb tovora v letu 2013 prejelo naziv »najaktivnejši uporabnik iz Slovenije.«

Podjetje TIMOCOM je podelilo priznanje »najaktivnejši uporabnik 2013«

Podjetje TIMOCOM je podelilo priznanje »najaktivnejši uporabnik 2013«

Od leta 2005 je podjetje cargo-partner d.o.o. TIMOCOMova stranka. »Z rastjo celotnega podjetja, še posebej oddelka za cestni prevoz, se je povečala tudi uporaba TIMOCOMovih izdelkov,«  poroča Peter Lobe, direktor razvoja poslovanja pri cargo-partner d.o.o.

Priznanje je podelila Tina Pandža: »Cargo-partner d.o.o. je v preteklem letu s pomočjo TIMOCOMove platforme objavilo več kot 7.700 ponudb tovora, od česar so imeli korist tudi drugi uporabniki. Zato si je podjetje to priznanje resnično zaslužilo.«

Sejem Logotrans uspešen za TIMOCOM

TIMOCOM je na sejmu Logotrans slovenski javnosti prvič v živo predstavil svoj novi izdelek, platformo za izračun poti in sledenje, TC eMap®. To je program, ki omogoča prikaz vseh ponudnikov telematskih sistemov na eni sami platformi. Jasno je, da je na TIMOCOMovem razstavnem prostoru prevladovala gneča. To pa ni bilo le zaradi novih izdelkov, temveč tudi zaradi nagradne igre, ki jo je TIMOCOM organiziral za obiskovalce. Razveselilo se je podjetje Borut Fijavž s.p., saj je dobilo glavno nagrado in bo v naslednjih 6 mesecih največjo borzo tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® z vsemi dodatnimi storitvami uporabljalo brezplačno.

TIMOCOMov razstavni prostor na sejmu Logotrans

TIMOCOMov razstavni prostor na sejmu Logotrans

Več informacij o podjetju TIMOCOM lahko najdete na www.timocom.si
Več informacij o podjetju cargo partner d.o.o. lahko najdete na www.cargo-partner.com/en/int.html