Author: | Category: Prevozništvo |

Vodilna borza tovora s  sedežem v Nemčiji je ponovno prejela oznako kakovosti združenja Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. (BME); (slovensko: združenje za upravljanje z materialom, nabavo in logistiko)

Pred tem je zduženje že odlikovalo TIMOCOMovo platformo za razpise (TC eBid®); sedaj pa je na vrsti tudi borza tovora TC Truck&Cargo®, ki je kvalificirana za ta izbor odkar je dostop do platforme omogočen tudi podjetjem s področja industrije/proizvodnje in trgovine. Na podlagi objektivnih in standardiziranih kriterijev so preverili torej platformo za gotovinsko tržišče in ji podelili pečat z naslednjo obrazložitvijo:

»Borza tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® ponudnikom prevozniških storitev ali naročnikom omogoča dodatne možnosti poslovanja in s prevozniškim nakupom pripomore k optimalni izrabi kapacitet. Tako se izognejo dragim praznim vožnjam, kar je koristno tudi za okolje. Poleg tega TC Truck&Cargo® ponuja številne dodatke in pametne dodatne funkcije, ki TIMOCOMovim strankam olajšajo vsakodnevno delo,« je pisalo v TIMOCOMovi izjavi za tisk.

Odlikovana tudi borza tovora

Odlikovana tudi borza tovora