Author: | Category: Prevozništvo |

Spletno orodje podjetja TIMOCOM omogoča podjetjem s področja industrije in trgovine ter špediterjem, da preko programa TC eBid® razpišejo prevoze za delne in kompletne pošiljke.

Od začetka v letu 2008 je skoraj 8.500 različnih podjetij objavilo že 22.000 razpisov. S programom je mogoče doseči do 33.000 preverjenih ponudnikov prevoza po vsej Evropi. Vsi uporabniki borze prevoza podjetja TIMOCOM vidijo razpise in lahko oddajo svojo ponudbo. V primeru, da podjetje, ki razpisuje, želi da pri razpisu sodeluje prevoznik, ki ni uporabnik TIMOCOMa, ga lahko preprosto povabi k sodelovanju.

Razpisi prevozov

Razpisi prevozov

Objava razpisa poteka na sledeči način:

Podjetje, ki razpisuje, določi v prvem koraku podrobnosti, kot so ime, cene za prevoz ali vrsta tovora. Nato je mogoče podatke dopolniti z navedbo jezika pogajanja, načinom dodelitve naročila ali možnimi načini plačila. Priložiti je mogoče tudi datoteke v obliki PDF, kot na primer predpise za prekladanje ali določila za jamstvo. Na koncu lahko ponudnik določi, kdo lahko sodeluje na razpisu in ali je razpis lahko viden vsem TIMOCOMovim strankam. Pred uradno objavo razpis preverijo strokovnjaki podjetja TIMOCOM in ga po končanem preverjanju objavijo na spletu.

Znak kakovosti BMEnet

TIMOCOMov TC eBid®

Prozivod TC eBid® je že tretjič zapored z odliko prestal preverjanje kakovosti podjetja BMEnet GmbH (hčerinskega podjetje nemškega Združenja za nabavo in logistiko). Znak kakovosti »Tovorni nakup« lahko nosi še najmanj dve leti.

Podjetje BMEnet GmbH podeljuje znake kakovosti za programsko opremo in platforme, ki ponujajo integrativne rešitve za optimizacijo nabave in logistike.

Več informacij o podjetju in proizvodih TIMOCOMa lahko najdete na www.timocom.si.

Več informacij o BMEnet GmbH lahko najdete na www.bme.de/BMEnet-GmbH.74.0.html.