Author: | Category: Prevozništvo |

Ponudnik logističnih storitev Hermes Transport Logistics se mora hitro odzvati na neenakomerne zahteve, kar počne s pomočjo borze tovora in tovornih vozil TC Truck&Cargo® podjetja TIMOCOM. Med 450.000 mednarodnimi ponudbami dnevno, ki jih objavi 100.000 uporabnikov, lahko logistično podjetje hitro najde celotne in tudi delne pošiljke.

Pridobivanje naročil tovora zmanjšuje prazne kilometre

»TIMOCOM kot vodilno podjetje na tržišču poleg največje ponudbe tovora in tovornih vozil ponuja tudi intuitivno upravljanje. S pomočjo elektronske borze tovora lahko hitro odpeljemo presežke ali optimalno izkoristimo proste kapacitete naših vozil,« povzema Marc von der Fecht iz podjetja Hermes.

Tovornjak Hermes

Zmanjševanje praznih kilometrov s TIMOCOMom.

Vodja oddelka Branch Management North/West se zaveda nujnosti inteligentnih rešitev programske opreme za širitev podjetja. »Za čim učinkovitejše delo, moramo zmanjšati število praznih kilometrov in s tem prihraniti stroške ter zmanjšati izpust CO2. S pomočjo TC Truck&Cargo® gre to izredno dobro,« nadaljuje Marc von der Fecht.

Podjetje Hermes že dve leti sodeluje s podjetjem TIMOCOM, pri čemer v obeh hišah cenijo mednarodnost in izkušnje na tržišču drug drugega. Marcel Frings, glavni predstavnik podjetja TIMOCOM, se veseli odličnega odnosa: »Partnerstvo z ugledno stranko, kot je Hermes, priča o zaupanju in obljublja obetaven in inovativen razvoj.«

Optimizacija s pomočjo dodatnih storitev 

V okviru dobrega poslovnega odnosa imajo logistiki s sedežem v Hamburgu korist še od drugih TIMOCOMovih izdelkov in storitev. Zaposleni redno uporabljajo brezplačni prevozniški barometer, da imajo dober vpogled v trenutno stanje tovornih vozil. S pomočjo platforme TC eBid® za razpise prevozov po vsej Evropi lahko uspešno sklepajo prevozniške pogodbe. Zavoljo rastočega obsega prevozov podjetja Hermes Transport Logistics bi lahko njihovo delo v prihodnje olajšal tudi programski vmesnik TC Connect. S povezavo med lastno programsko opremo za disponiranje in TIMOCOMovo borzo tovora in tovornih vozil se ponudbe samodejno prenašajo. »Načrtujemo, da bomo še naprej zmanjševali stroške in bi lahko v času največje obremenjenosti s pomočjo tega orodja zagotovo še hitreje in bolj gospodarno delali,« je o prednostih prepričan Marc von der Fecht.

Več o podjetju Hermes: https://www.hermesworld.com/int/

Več o podjetju TIMOCOM: http://www.timocom.si/