Author: | Category: Prevozništvo |

V mesecu juniju je založba ETM v nemškem Fellbachu podelila priznanja “Beste Marke” (najboljše znamke) v raznoraznih kategorijah v transportni panogi.

V kategoriji “Borze tovora” je priznanje prejelo IT-podjetje TIMOCOM, ki ponuja vodilno borzo tovora v Evropi. Naziv “vodilne borze” so si pridobili zaradi števila podnudb tovora in tovornih vozil, ki so dnevno na razpolago v TIMOCOMovih sistemih. To število leži trenutno pri 450.000.

Borza ima veliko uporabnikov tudi v Sloveniji in ostalih državah južno od Slovenije. Predvsem pa so močni v Nemčiji in na Poljskem.

Razlog za izbiro TIMOCOMa je bil mobilni dostop in nadaljnji razvoj modula za izračun in sledenje TC eMap®, ki je povezan z borzo tovora. Glasovalo pa je 8.430 bralcev revij Lastauto omnibus, Trans aktuell in FERNFAHRER.

Zmagovalci najboljših znamk, med njimi Mercedes Benz, Schmitz Cargobull in TIMOCOM

Zmagovalci najboljših znamk, med njimi Mercedes Benz, Schmitz Cargobull in TIMOCOM

Direktor trženja v podjetju TIMOCOM o zmagi: »Še posebej nam je v čast, da so nas bralci že sedmič izbrali v kategoriji »Borze tovora«, saj so prav oni tisti, ki vsak dan delajo z našo programsko opremo. Boljše ocene kakovosti ni. Veseli me, da je vrednost našega podjetja ponovno narasla.«

K sporočilu za medije podjetja TIMOCOM: Sedmič zapovrstjo: bralci so TIMOCOM izbrali za »Najboljšo znamko«