Author: | Category: Logistika |

Slovensko logistično združenje 5. in 6. aprila organizira že 5. logistični kongres »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2017« v Portorožu

Program prvega kongresnega dne je osredotočen predvsem na digitalizacijo v pomorskem prometu. Zvečer pa bosta podeljeni nagradi “Logist leta 2016” ter “Nagrada za življensko delo”. Potem sledi družaben večer.

Drugi dan pa sta glavni temi kongresa industrija 4.0. in oskrbna veriga.

Poleg strokovnih prispevkov, bodo tudi letos spodbujali nova poznanstva in odpirali priložnosti za sodelovanje. Organizatorji so zavezani k predavanjem, ki temeljijo na prikazu konkretnih rešitev. Vedno iščejo vrhunske dobre prakse in vrhunske managerje in strokovnjake kot predavatelje.

Tudi mednarodna podjetja s področja transporta in logistike podpirajo kongres.

O združenju:

Slovensko logistično združenje s svojimi aktivnostmi želi spodbujati logistiko ter njene aktivnosti in tako prispevati h konkurenčnosti podjetij in celotnega slovenskega gospodarstva. Tovrstna krepitev in spodbujanje razvoja logistike v Sloveniji sta v veliki meri posledica aktivnih in prizadevnih posameznikov. Zato je prav, da prepoznamo te posameznike, njihove dosežke in jih za to tudi nagradimo ter predstavimo širši javnosti.

 

Več informacij o dogodku: na spletni strani kongresa.