Author: | Category: Prevozništvo |

Prejmite informacije o prepovedih vožnje za tovorna vozila v poletnih mesecih na spletni strani TIMOCOM TruckBan

 

Določila o prepovedih vožnje za tovorna vozila v posameznih evropskih državah so zelo kompleksna. Pogosto prepovedi v različnih državah veljajo tako na določenih relacijah kot tudi na posebnih cestah ali avtocestnih odsekih – to celo ob točno določenem času. Zaradi poletnega časa in počitnic, ko stopijo v veljavo drugačna določila o prepovedih vožnje za tovorna vozila, vse skupaj postane še bolj zapleteno.

Tako za disponente kot tudi za voznike je najpomembneje, da ohranijo pregled – prav to bo sedaj enostavneje: pri načrtovanju poti si oglejte TIMOCOM TruckBan. Ta brezplačni portal je razvila največja prevozniška platforma v Evropi, platforma TIMOCOM, namenjena pa je zaznavanju prepovedi vožnje tovornih vozil po celi Evropi.

Portal v 14-ih jezikih obvešča o prepovedih vožnje za tovorna vozila ob koncih tedna, v poletnih mesecih in ob praznikih po vsej Evropi. Navesti je potrebno le želeno državo, poljubno še datum. Ustrezne prepovedi vožnje se nato prikažejo v strukturirani in pregledni obliki. Portal predstavlja podporni medij pri načrtovanju poti ter zahvaljujoč optimizaciji za mobilne naprave prav tako pomemben vir informacij za vse voznike na evropskih cestah.

Prihranite denar za drage denarne kazni tako, da uporabite TIMOCOM TruckBan, ki je resnično dobra pomoč pri načrtovanju poti.