Author: | Category: Prevozništvo |

DB Schenker bo optimiral sodelovanje s svojimi prevoznimi partnerji po celi Evropi s pomočjo spletne IT rešitve DB Schenker Carrier.

Nova paltofrma omogoča ponudniku logističnih storitev, da poišče ustrezne prevoznike za vsak posamezen prevoz ter ponuja boljšo preglednost o obstoječem sodelovanju. Cilj je, da se na ta način povečata učinkovitost in kakovost prevozov.

Do konca leta 2013 naj bi v aplikacijo bilo vključenih vec kot 10.000 prevoznikov. Kdor torej želi redno voziti za DB Schenker se bo moral registrirati v aplikacijo, ki je zasnovana tako, da lahko DB Schenker lažje primerja in ocenjuje partnerje ter z nekaj kliki najde najprimernejšega preovzika in mu  tudi neposredno iz aplikacije odda naročilo.

db_blog

Aplikacija bo omogočila večjo preglednost voznega parka ter bo prikazala obstoječe kapacitete in trenutne relacije prevozniškega podjetja. Vsi parametri kakovosti, varnosti in učinkovitosti prevozne storitve bodo na voljo v aplikaciji. Tudi razipise bo mogoče objaviti in obdelati neposredno v aplikaciji. S tem procesom bo podjetju omogočeno celotno načrtovanje vseh transportnih procesov.

Vir: www.kfz-anzeiger.com