Author: | Category: Prevozništvo |

Ponudnik na evropskem trgu vodilne borze tovora TIMOCOM omogoča opravljanje prevozniških naročil preko mobilnih telefonov in tablic.

Na vodilnem svetovnem sejmu mobilnosti, prevozništva in logistike, IAA Nutzfahrzeuge  (IAA gospodarska vozila) v nemškem Hannovru, bodo kot vedno v središču pozornosti novosti iz branže.

TIMOCOM Soft- und Hardware GmbH bo na sejmu predstavil nov mobilni dostop do vseh TIMOCOMovih platform.

Mobilni telefon s ključavnico

S TIMOCOMom ste trikrat zaščiteni

Varnost na prvem mestu

“Z mobilnim dostopom smo povečali dostopnost naše palete izdelkov – za nas je to logičen korak v mobilno prihodnost,” pravi glavni predstavnik podjetja TIMOCOM, Marcel Frings.

Za vsakodnevno delo to pomeni: s pomočjo aplikacije prevozniški barometer se lahko bodisi s pametnim telefonom ali s tabličnim računalnikom v svoj TIMOCOMov račun prijavite vedno in povsod.

Obiskovalci sejma si lahko od 25. septembra dalje ustvarijo sliko, kako lahko vsakodnevno poslovanje v logistiki s pomočjo tabličnega računalnika in pametnega telefona postane še bolj učinkovito.

Na stojnici C 19 v hali 13 lahko programe po navodilih svetovalcev za stranke sami preizkusite na mobilnih napravah. Ne glede na to, ali uporabljate borzo tovora TC Truck&Cargo®, razpisujete prevoze na TC eBid®, uporabljate orodje za sledenje in izračun TC eMap® ali katerokoli drugo poslovno rešitev podjetja TIMOCOM.

 

Več o sejmu IAA lahko najdete na: www.iaa.de

Več o podjetju TIMOCOM lahko najdete na: www.timocom.si